28 Ağustos 2009 Cuma

Mim

Mim gelmiş günler önce ama ben pek nete giremediğimden cevaplayamamıştım artık bügn geç de olsa mimi yapacağım. Lasombra saolsun mimlese valla yeni yazı olmayacak burda.
Neyse mime geçelim.

Hangi şehirde yaşıyorsun?

İzmir. Aslında buna başka bi cevap da verebilirdim de çullanırsınız üstüme orası şehir değil ilçe orasıda izmire bağlı diye. (izmiri bilen tanıyan ne demek istediğimi anlamıştır)

Mesleğin?

Aslında bir mesleğim var da bi senedir icra edemedim iş olmadığından bu durumda hala bi mesleğim yok sayılır dimi? Pas geçtim sinirlerim bozuluyor meslek diyince:/

Blog Yazmaya Başlama Kararını Nasıl Aldın?

Önceleri lasombranın blogunu okuyordum sonraları diğer bütün blogları keşfettim. Ve dedim ki benim neyin eksik be bende yazacağım iki saçmalarım sıkılırsam kapatırım nolur yani? Kısaca özendim kıskandım bende yazdım hahaha=)

Ne Kadar Süredir Blog Yazıyorsun?

Soruyu cevaplamak için ilk yazdığım yazının tarihine baktım da baya olmuş be vay. 18 aralık 2008 den beri yazıyormuşum.

Blogunu hangi sıklıkla ziyaret edersin?

Valla düşündüm de son zamanlarda yazmak için girmiyorum. Eskiden her gün bişeyler yazmaya çalışırdım hatta hergün bir iki şey yazardım. Şimdi hergün blogu açıyorum ama bişey yazmıyorum öyle bakıyorum sadece boş sayfaya sonra canım sıkılıyor başkalarının yazdıklarını okuyorum.

PC açıldığında blogunu açmak kaçıncı iştir?

İlk üç işimden biri. Genelde birinci sırada msn açmak sonra da divxplanet blog facebook kendi aralarında bir şekilde sıralanıyorlar.

Başka bir blog sayfasında görüp aldığın bir şey ya da gittiğin bir yer oldu mu?

Hayır olmadı.

Blogunda hangi konularda yazmak seni mutlu eder?

Aslında komedi şeyler yazmak istiyorum başıma gelen yada çevremde gördüğüm şeyleri ama bazen istediğim şekilde yazamıyorum sanırım. Okuyunca komik gelmiyor ondan mutlu olmuyorum. Saçmalıyorum işte kendi çapımda arada sırada bu da mutlu ediyor beni.

Bloglarda gördüğün diğer blog arkadaşlarını eklemekte seni cezbeden ne olur?

Genelde beni etkileyen üslup oluyor. Birde yazılan konuların tarzları oluyor. Hele birde akıcı bir dille yazılıyorsa değmeyin keyfime hemen eklerim.

Blog aracılığıyla para kazanma fikrine nasıl bakıyorsunuz?

Sürekli yazıyor olsam ve ziyaret edenler çok olsa deneyeceğim de işte beceremem heralde. Olsa çok şükela olur yoksa şu işsiz ve parasız dönemlerime ilaç gibi gelir.

Blog arkadaşlarınla buluşma, bir araya gelme fikrine ne dersin?

Bilmem olabilir. Ama izmirde ki blog yazarlarıyla diyaloğum yok pek. Genelde istanbuldakilerle diyaloğum var bunun içinde benim kalkıp istanbula gelmem lazım sanırım değil mi?

Bu soruları kim(ler) cevaplasın?

Valla isteyen cevaplasın be kuzum. Nede olsa ben bu mimi geç cevapladığımdan cevaplamayan kalmamıştır. O zaman şöyle söyleyeyim bu mimi okuyupta hala cevaplamamış olanlar varsa onlar cevaplasın oldu mu?

dipnot: Haydi blog ve blog alemi bu kız yine tatile gider. Bi ara uğrarım buralara yani umarım...

dipnot2: Biri bana iş bulsun artık böhüüüüü:(



0 yaz bişeyler sende: