11 Temmuz 2009 Cumartesi

Depresyondayım sanki.

Hayatım boktandı iyice boktan olmaya başladı. Pazar gününe sınavım dikey geçiş. Ben bi bok çalışmadım. Açıköğretimde 3.sınıftayım bütün derslerimden büte kaldım çünkü kapak açmadım. Bütler eylülde sanırsam (bak onu bile bilmiorm) çalışmamaya devam ediyorum.

Neyim var benim bilmiyorum. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Bütün gün pc karşısında oturup film dizi izlemek istiyorum. Bloga da yazı yazasım gelmiyor farkedildiği üzere. Herşeyi boşladım. Hayattan bi beklentim yok. Öyle boşa oksijen harcıyorum. 3 aydır saçlarımı kestiricem diyorum kestirmiyorum. Şu anda istikrarlı tek devam ettiğim şey ingilizce kursu ve belkide zevk aldığım tek şey. Her hafta sonu yazlığa gidiyorum ama daha sezon açılışını yapıpta denize veya havuza girmedim.

Bir de bunların haricinde olduğum bir ameliyatın yanlış yapılmış olma ihtimali var ikinci bir ameliyat gerekiyor doktoruma dava açma üzereyim. Açsam mı açmasam mı kararsızlığı içerisindeyim.

Aşk meşk hayatımı hiç sormayın ne erkek ne kadın hiç kimseyi istemiyorum. Birini beğensem bile uğraşasım gelmiyor. Öyle uzaktan bakıp aa güzelmiş hoşmuş diip geçiorm.

Ayrıca az önce mum kokulu kadınları izledim. Ulan o nası filmdir hayatımda hiç bu kadar bi filmden sıkıldığımı hatırlamıyorum. Nesine olay olmuştu bu film diye düşündüm durdum sonra buldum ha dedim lan toph sürekli hande ataizi memelerini gösterip duruyor. Filmin tarihe bakıorz ee normal olay olması. Filmde bişi anlatılmasına gerek yok boşa meme göster yeter. Zihniyetinizi ben ......Neyse daha bu blogda doğru düzgün küfür etmedim yine etmeyeyeyim.

Aman böyle işte depresif bi yarzı al sana oku!! Fotoğrafta koymıcam bulmak kasıo bu saaatte.

2 yaz bişeyler sende:

kırmızılı dedi ki...

bazıları aşk yaşıyo gününü gün edio,biz böyle sap sap evde sıkılıyoz,ben böyle hayatın içine ediim.

Toph dedi ki...

kırmızılı valla ya yaz aşkları falan yaşayanlar her tarafta tatile gidenler beraber biz böyle oturalım kös kös evde.


altuğ ya önemli bi ameliyat deil ameliyatın yanlışlığı estetik açıdan sağlık açısındna bi sorunum yok yani =)

plan program yapıorm ama sdc kafamda hayata geçmio hiçbiri.