11 Haziran 2009 Perşembe

Neler Oluyor Neler?

Abov ben çok geri kalmışım blog dünyasından. Ortalık yıkılıyormuş da haberimiz yok. Birbirine sataşan sataşana. Adsız yorumlar bırakmalar hakeretlere varan yorumlar yazmalar falan aman aman yani.

Yaz geldi tabi kanı kaynıyor gençliğin. Dolayısıyla blog aleminede yansımış bu sanırsam. Bir iki çift lafım var sadece. Kendi görüşüm tabi. Kim ne istiyorsa yazar abi. Biri isterse am sik sokuş göt muhabbeti yapar sadece blogunda. Başka bişeyden bahsetmez. Bir diğeri regl muhabbetinden ağdasından yada erkek arkadaşının onu nasıl evire çevire yaptığından bahseder. Blog abi bu. Başkasının özeline girmedikçe kendi özelin hakkında istediğin kadar atıp tutabilirsin tek sınır yine kendinsindir. Yoksa bu yazılmaz şu yazılmaz bloglarda diye birşey yok. Olayın güzelliği orda zaten herkese göre değişen kişisellikte yazılar yazılması..

Misal bende bi sevişsem valla yazıcam şuraya bağıra çağıra. O zaman banada mı bok atan çıkıcak. Çıkmasın kardeşim herkesin götü başı kendine, herkesin sevişmesi kendine isterse yazar istemezse yazmaz. Bırakın large olun biraz yavrucuklarım tansiyon yükseltmeye gerek yok, hele sevmediğimiz bir eleştiri gelincede hakarete varan yorumlara hiç gerek yok. Tabi bu adsız yorum bırakanlar ayrı bir yazı konusu olur da ben yazmıyorum. Neden yazmıyorum bana adsız yorum gelmiyor bana dokunmadılar daha ondan. (bana dokunmayan yılan bin yaşasın durumu:P)

Amaan neyse çok çene aldım. İşte şöyle biraz göz gezdirince üzüldüm yazılanlara üstüne gidilen insanlara falan yapmayın böyle şeyler valla gül gibi geçinip gitmek varken. Atmayın birbirinize bok. Hadi bakayım bu da böyle nasihat edercesine bi yazı olsun.

3 yaz bişeyler sende:

Adsız dedi ki...

du ben sana adsız yorum bırakayım.

Bak toph musun nesin alırım seni ayağımın altına evire çevire allarım, yazılarına dikkat et, git seviş sonra bangır bangır yaz nasıl seviştiğini, elin sümüklülerinin blogunu okuyup nasihat vereceğine o vakti menkul değerler iiçin harca annadın mı annem, ha annem bak bok atıom sana, hem de adsız bi yorum bırakıom, sabaha kadar düşün dür kim bu bana bok atan diye, sen de az verende diilsin kimi kandırıon beeaaa herkes bilio ne mal olduunu ne tatlı olduunu ehehehehe

ben "Adsız yorum."

mavi yesil kukuletalı cüce dedi ki...

arkadaşım ayıp diye bişiy var sevişiyonuz sevişiyonuz soran yazıyonuz olan bıze oluyor, yok yanı sevüşen var sevüşemeyen var canımınz cekıyor sonra gelsin youpornl ar gitsin redtube ler ayıp lan valla billa ayıp, burdan sovuyorum hepinize, hayır ne olacak sonunda dikecem sızın kukunuzu tabi sorna ağlar yalvar yakar geleceksıniz biz ettik sen etme diye ama herşey geç olacak evet geç oalcak beybi geç olacak..

ya o bu değilde play listini beğendım, the organ a bakayom şimdi lest efemden.

Toph dedi ki...

eva

yavrucum yorumun sonuna bayıldım hem malım hem tatlıyım yani:D hahaha

cüce

anam o ne uzun nick öyle be kısalttım ben kendi içimde:D
Hem ben daha seviştiğimi yazmadım ki malum bende sevişemiorm yazarsam çemkirirsin ne bu yazmadan çemkirme durumu:D

The organ iyidir ama dağıldı onlar maalesef:/