15 Mayıs 2009 Cuma


Bu aralar fena canım sıkılıyor. Evden dışarı adımımı atamıyorum. Eve hapsoldum resmen. Şu günler bi geçsin fütursuzca sürtücem sokaklarda.

Bu ara dikey geçiş sınavı başvuruları var onu halletmem lazım ki canımı fena sıkıyor bu durum. Sınava girmek istiyorum evet ama çalışacak götte lazım o da bende yok işte. Her sabah bugün çalışıcam diye kalkıyorum ama yok yani öyle sik gibi oturuyorum bütün gün pc karşısında. Sonra açıköğretim sınavları varmış ilk sınavların sonuçlarıyla beraber nerede sınava gireceğini de yazan bir kağıt göndermişler. Sonuçlar berbat iğrenç üstüne söylencek söz yok. Eh normal ama bir tanesine bile bakmadım. Çalışmadan girdim. Şimdi sınavlar 30 unda mı neymiş o zamana kadar kim çalışacak da kurtaracak bu notları çok yalan yani. Bu da haybeye gitti.

Ayh içim o kadar daralıyor ki hiçbişey yapmadan oturasım var bütün gün. Ya da sokaklarda sürtesim var. Ulan bu yaptığım herşey para için ilerde iyi para kazanalım diye. Bi sayısal tuttursam düğünde para saçar gibi para harcarım ohh mis gibi.. Çalışmaya da gerek kalmaz okula da.. Parayı saçmanın haricinde iyi değerlendirirsen hayatının sonuna kadar idare edebilecek paran olur. İşte okuyucu bütün gün kıçımı büyütüp bunları düşünüyorum. Bunların hayalini kuruyorum. Sayısaldan para çıksa neler yaparım nasıl harcarım diye kafa patlatıyorum. Ha oynuyor musun diye sor o da yok neden çünkü oynayacak para yok ortada hahaha. Ama olsun ben hayalini kurmaya kuruşu kuruşuna nereye harcayacağımı nasıl değerlendireceğimi düşünmeye devam edeceğim.

Evet evet uslanmaz bir hayalperestim ben. Aşk hayatı içinde geçerli bu hayalperestlik tabi aynı zamanda bir tutam uslanmaz romantiklikte mevcut zati muhteremlerinin bünyesinde. Birinden hoşlanırsam, beğenirsem falan hemen başlıyorum hayallere dalmaya şuraya gideriz şunu yaparız. Şöyle romantik bir ortamda açılırım ben ona yok işte o da bun bekliyormuş gibi kollarıma atılır masallardaki kadar mutlu mesut günlerimiz olur. Off off yok ya benden adam olmaz vallahi bak. Boşa kürek sallamayayım ben. Benden olsa olsa başkasına bağımlı yaşayan -özellikle maddi anlamda- bir asalak olur başkada bi bok olmaz.

Hadi bakalım ben hayallerime geri döneyim. Uslanmamaya devam edeyim ütopylarımla başbaşa bırakın beni lütfen. Giderken kapıyıda kapatıverin cereyan yapmasın..

4 yaz bişeyler sende:

cesetizleri dedi ki...

ces'in lanetiiiii
oh yeah :)
ben senin temana taktım kafayı kpss'den sonra ilk iş buna eğilmek ;)

Toph dedi ki...

neden be o kadar mı kötü temam :D çok ayıp:P

antiparadiqma dedi ki...

resim çok iyi olmuş toph, ustteki buyuk olan hani ;)

Toph dedi ki...

Bende beğendim olmuş dimi=) saol nehir=)