15 Mayıs 2009 Cuma

Happy Birthday


1997 yılında bugün bir kaza kurşunu erkenden doğdu. İşte o kaza kurşunu benim kardeşim oluyor. Bugünde hazırlıklar tamam onun doğumunu kutlayacağız.

Bundan 12 yıl önce birgün annemle babamın konuşmalarına kulak misafiri oldum. " bu yaştan sonra olmaz aldıralım bencede" "evet evet gerek yok kız da büyüdü zaten aldır sen" şeklinde gelişen bir konuşmaydı bu. Tabi atladım hemen hayır ben kardeeeeş istiyorum yaağğğğğğ. Aldırmayın onu falan diye. İlk başta takmadılar beni sonra anneannemide bu isteğime katarak baskıyı artırdık annemle babam üzerinde. Ben ağlama silahını kullandım anneannemde büyük olmanın verdiği saygı silahını kullandı. Ve sonuç da başarılı olduk. Ha sorarsan iyi mi yaptım bilemiyorum. Kendi ellerimle saltanatımı zenginliğimi ilgimi baltaladım. Aileye 4. bi ferdin gelmesi tabi bütçe olarak zorladı bizi hala da zorluyor. Düşünmeden edemiyorum zaman zaman acaba doğmasaydı hayatım nasıl şekillenirdi diye maddi açıdan tabi.

Sonuç itibariyle bir kardeşim oldu bundan 12 sene önce bugün. Hemde 8 aylık doğdu sabırsız adam. Bir de demesinler mi 8 aylık doğan çocukların yaşama ihtimali 7 aylık doğanlardan daha düşük diye. Riskli bi aymış 8 ay küveze müveze kondu işte. Elim kadardı kafası kel iki üç tüy saç vardı, parmakları kürdan kadar.. Anlayacağınız çirkin mi çirkin bişeydi. Bu mu benim kardeşim diye bakıyordum.. Şimdi o elim kadar olan çocuk 12 yaşında 170 boyunda bi adam oldu çıktı. Benden uzun nerdeyse be yuh yani. Ayıcık bi tane işte hem enine hem boyuna her yıl daha da uzamaya devam ediyor. Doktorunun sölediğine göre sonu 2 metreye kadar gidicekmiş gibi gözüküyor hayırlısı..

Şimdi hazırlıklar tamam akşama kutlayacağız bu şımarık, haylaz ayıcığın doğum gününü.. Herşeye rağmen arada kızsamda onunla aramdaki yaş farkından dolayı anlaşamasamda tembel olsa da arada sırada o olmasaydı nası olurdu diye düşünsemde, seviyorum keretayı iyi ki var onsuz olmazmış başımın belası o benim. İyi ki doğmuş benim küçük ama büyük kardeşim..

Dipnot: Evet annemler hep aynı dönemlerde çalışmışlar bende kardeşimde boğa burcuyuz ondan belli hahhaa:D


8 yaz bişeyler sende:

Adsız dedi ki...

hepi börtdey ona böbeeem, pastadan bana da ayırın ulan! imanım gevredi recim die die:D

Toph dedi ki...

Tşkler ablası :P ayırırız anam sen iste. yapma rejim falan diorm sana dinlemiosn beni:D

Toph dedi ki...

Evet kendisi rejimde ya pastadan başka bişi görmemiş gözü:D

Teşekkür ediorm ben onun adına. Basketbolada gidio bakalım bizde bişiler olmasını umud ediorz:D

babegazelle dedi ki...

maşşala maşalla boy pos az büyük olaydı keşke:P

Toph dedi ki...

hahaha nolcak canım yeni moda genç erkek deil mi babe ayarlarız biraz daha büyüynde hahahah:D

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

kardeş iyidir lan... iyiki doğmuş ;)

Adsız dedi ki...

açın da kıçınızla dalga geçin dingiller:D

Toph dedi ki...

İyidir seviorz rigor saol=)

capon çok konuşma had ben son sözümü söledim:D