11 Mayıs 2009 Pazartesi

Güzel Tesadüf


Dün arkadaşım geldi bana hem hasta ziyareti hem doğum günümü kutlama mahiyetinde. Biraz oturduk bende evde oturmaktan sıkıldığım için dedim ki hadi senle iskeleye kadar yürüyeyim.

Neyse konuşa konuşa yürüdük falan. İskelenin orda ki duraklara geldik bi sigara içelim dedik otobüs görünürlerde yok diye. Biz sigaraları bitirdik tam o sırada bunun bineceği otobüs geldi durağa doğru yöneldik bizde. Tam o sırada işte liseden bi arkadaşımı gördüm. Elim ayağıma dolandı bi anda senelerdir görmüyordum. Ama elimin ayağımın dolanmasının sebebi o değildi. O lisede kendimi farketmemde ki en büyük etkendi. Çünkü biz çok yakın arkadaştık lisedeyken. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum. Aslında ben ona aşıkmışım sonradan farkettim.Zaten enteresan bi ilişkimiz vardı. Kıskançlıklar kavgalar falan. Onunla olan lisedeki arkadaşlık ilişkim aslında başka bi post konusu olur. Belki yazarım birgün onu da.

Neyse seslendim işte buna beni görünce çok sevindi içten bi sarıldı. O da otobüs bekliyordu. Toph dedi ben telefonunu alayım senin. Tamam dedim vereyim çıkardı telefonu kapalı açıncaya kadar otobüs gidecek dedim sen yaz numaranı buraya. Yazdı ve otobüse bindi ara beni dedi. Numaraya bir baktım ki ben biliyorum bunu. Hemde ezberden.. Lisedeki numarasını kullanıyor hala değiştirmemiş. Ve ben liseden mezun olalı o kadar sene olmasına rağmen bu numarayı ezberden biliyorum..

O otobüse binince bizde arkadaşımla kaldık otobüs sırasında bekliyorduk. Daha önceden ona olan aşkımı anlatmıştım. Dedim hana sana bahsettiğim kız vardı ya liseden o işte buydu. Belli dedi elin ayağına dolandı bi anda ama güzel kızmış dedi. Sonra onu da bindirdim otobüse ve eve doğru gittim.

Bir süre mesajlaştık lisedeki aşkımla. Msn kullanmıyor, feysbuku yok.. İzmirdeyim artık dedi mutlaka görüşelim.. Tamam dedim ben hastayım biraz iyileşeyim hemen arayacağım seni.. Birkaç gün sonra aramayı düşünüyorum ama heyecanlanlıyım. Ayrıca özlemişim de onu çok.. Doğum günümde iyi bi süpriz oldu bu bana..


2 yaz bişeyler sende:

Adsız dedi ki...

hay zokiim herkes bi kısmet buluyo!

Toph dedi ki...

hahaha kısmet mısmet deil be kendisi baya bildiğin ağır heterodur:D bnmkisi platonikti vakti zmnında:D