3 Mayıs 2009 Pazar

Coming Out Story


Yurtta kaldığım dönemlerde benim biseksüel olduğumu bilen birkaç kişi vardı. Aslında yurda ilk girdiğimde bunu kimseye söylemeyi istemiyordum. Bir süre sonra her gece oturup sabahlara kadar muhabbet ettiğim üç kişiden ikisine söyledim. Onları bana yakın gördüğümden. Diğer üçüncüye söylememin sebebi, ona güvenmediğimdendi. Başkalarına söyler diye düşnüyordum.

Bir gün ben, beni bilen iki kişiden biri ve bu bilmeyen üçüncü kişi yine mutfakta oturmuşuz muhabbet ediyoruz. Katta bizden başka herkes uyuyor. Bizde her zamanki gibi nescafelerimizi sigaralarımızı içip dedikodu yapıyoruz. Üçümüz arasında bir eve çıksak mı seneye muhabbeti dönüyor. Bende eve çıkabilmem için bu üçüncü şahısa biseksüel olduğumu anlatmam gerek diye düşünüyorum. Zira o dönemlerde istanbula çok sık gidip geliyorum ve bir sevgili adayım hatun var. Eve çıkarsam o da bana gelip gider bu durumda da ev arkadaşlarım olacak insanlara söylemem gerekir diye düşünüyorum. Ama ona söylemekte korkutuyordu beni.

Gecenin ilerleyen saatlerinde, muhabbet eşcinsellik üzerine dönmeye başladı. Beni bilen arkadaşım diğerini sıkıştırıyor ki eşcinsellik hakkında ne düşündüğünü öğrenelim ona göre bende son kararımı verip ya söyleyeyim yada söylemeyeyim diye. Baktık ki bizimkisi hoşgörülü hatta meraklı bir de bu konulara söylemekte bi sakınca görmedik.

Yolunu yordamını yaptıktan sonra, ben dedim benim bi sırrım var eğer eve çıkıcaksak bunu bilmen lazım falan. Bu da geyiğe vuruyor " ne lan çift cinsiyetlimisin puhahah" falan diye. En son yine geyiğe vurduğunu sanarak lezbiyenmisin yoksa dedi. Ben de güldüm ona yakın bişey biseksüelim dedim. Bu ana kadar bunu sölediğim insanlarda birçok farklı tepkiler almıştım ama böylesini hiç almamıştım. Masada oturuyorduk, o benim tam karşıma denk geliyordu. Bana baktı ve bluzunu aşağı çekerek göğüslerini gösterip "ne yani sen bunlarıda mı seviyorsun?" dedi. O an şok geçirdim ne yapacağımı bilemedim. Bir an duraksadım. Benimle birlikte diğer arkadaşımda şok geçirdi. Ben kekeleyerek bir evet dedikten sonra bizi bir gülme krizi tuttu. Sonra dedim tamam kapa hadi onları yeter bu kadar şamata..

İşte böyle enteresan bir coming out hikayem vardı.. Sonrasında aynı kız benim lezbiyen bi arkadaşıma alenen de asılmıştı.. Çok meraklı hatundu vesselam. Ama işte güzel değildi sorun orda hahaha.

fotoğraf

18 yaz bişeyler sende:

Adsız dedi ki...

ahahaha bundan sora böle selamlaş insanlarla be toph, bluzu aşağı neyim çekip ahaha hatundaki zeka pırıltıları kaçmadı gözümden:P

victoria dedi ki...

millete güzel değildi felan diyoruz da bigün başıma bişey gelcek çirkin olcam. obaa :D

bi dee, hala neden anormal bir şey olarak algılanıyor. ben istemiyorum bunu. anormal değil gayet normal. a-a

kızın da direk bıngıl bıngıl göstermesi ilginç ha, cidden dediğin gibi ilginç olmuş :D

çirkin ya ondan. egosunu tatmin etmiştir :D :D ehe ehe ehe akıllanmam ben

antiparadiqma dedi ki...

bnmde hep bööle arkadaslarım vardır =) yok göğüslerini açan gibi değil her terchten dersemde abes olucak =)
nssseee öle işte.. :P

Mrs Baros dedi ki...

memesi güzel miydi bari, asıl soru bu.
lol

Claire De Lune dedi ki...

madem açtı göğüslerini sende mıncıklasaydın asdfgh

cesetizleri dedi ki...

ben de mi böyle tepki verseydim acep :D
neremi neremi :D

Toph dedi ki...

@caponizma

çok zekiydi kendisi sorma=)) yolluydu birazda hahaha.

@victoria

aslında çok çirkin değildi=)) ama beğenmedim ben=)) dediğin gibi dalga geçe geçe insanlarla bizden çıkıcak bi şekil=))

@nehirsel

valla bu memesini açan gibisi zor bulunur:D

Toph dedi ki...

@ Mr. Baros

çok net bakamadım şoktan :D ama eh işte diyebiliriz:D

Toph dedi ki...

@ Claire de lune

mıncıklamam ben terbiyeli bi insanım=)

@cesetizleri

sende ver böye tepki sonra anlatırsın bize :D

babegazelle dedi ki...

ahahah bomba sen nası sölicem diye kıvranırkene meğer gözü varmış bile ahahaah cahil cühela bi soru sorimmi madem konu açıldı soracak birim hiç olmadı da daha önce hangisiyle çıkmak daha zevkli? ve bi cins daha ağır mı basıyo hoşlanma oranlarında yoksa tamamen eşit dağılım mı?

Toph dedi ki...

@babegazelle

evet meraklıymış boşuna kıvranmmışım =) sorularına da büyük bi memnuniyetle cvp veririm ama yorum sayfasından deil=) mailim var msn olarakda kullanıorm ya oraya mail at yada ekle her soruna cvp veririm=)

babegazelle dedi ki...

haa anacım yok yaa önemli diil ben açık açık yazınca sorun etmiyosundur dedim ölesine şeyettim nolcak yoksa öle alien muamelesi yapıcak bi konu da diil ki ama haklısın ya şimdi iti kopuğu neyim doluşur abuk subuk laf ederler pusuda bekliolar zaten no problem ondan yani :)

Toph dedi ki...

@babegazelle
madem öle diosn ben burdan cvplamaya çalışayım. benim için kadınlar bi adım daha önde onlarla beraber olmak daha zevkli. Benim için eşit değil yani. Ama bu herkese göre değişkenlik gösterir ben iki tarafada duygusal açıdan yaklaşıorm ama bazıları bi tarafa sadece seksüel açıdan yaklaşabilir.. Özellikle biseksüel kadınlar yine kadınlarla sadece seksüel açıdan beraber oluyolar benim çoğunlukla tanık olduğum buydu=)

babegazelle dedi ki...

anacım dedim ya sorun diildio kadar önemli bi konu görmediğim için uğraşmayasın mail neim yazmaya diye yok dedim ama saol uraşıp cvp vermişsin anladım durumu ;) bide ne dicem istiyosan sil biizm muhabbeti bi önceki yorumda dediğim şey problem oluyosa ;)

Toph dedi ki...

Yok problem olmaz bnm için silmeme gerek yok=)

Adsız dedi ki...

eheheheheh

siminya dedi ki...

ben yeni öğrendim bunu :) ah bak işte, neden biseksüel, lezbiyen bloğu yok diye şikayet ediliyordu demekki cesaret edip bunu yazan fazla yok, helal :)

Toph dedi ki...

@ eva

=)

@Siminya

Aslında daha öncede yazmıştımda dikkat etmemiş bi çok kişi=) ve yine dikkat etmediğiniz biseksüel olduğunu blogunda yazan bi çok kişi var=))