24 Nisan 2009 Cuma


Babegazelle mimlemiş beni. Konumuz merak ettiğin bloggerları kafada canlandırma ve bunu yazma. Çok zor bişey aslında bu. Başklarının yazdıklarını okuduğumda da hem bende yazmak istedim hemde düşününce zorlandım. Şimdi de öyle oluyor.

Başlayalım bakalım.

Siminya; Babegazelle'ninde dediği gibi böyle bi fırsat verilse çok şey olacakmış izlenimi veriyor yazıları bana. Sosyoloji okumak hatta akademisyen olmak cidden yakışır siminyaya=). Tip olarak da minyon esmer hafif dalgalı saçlı bi hatun gibi geliyor bana ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Cesetizleri: Ben cesetizlerini böyle minyon kıvırcık saçlı biraz da fırlama bir hatun olarak düşünüyorum. Hani arkadaş grubunun içinde vardır ya fırlama tipler, grubun en eğlenceli insanıdır falan. Bana öyleymiş gibi geliyor işte.

Babegazelle : Uzun boylu, düz saçlı, beyaz tenli ama saç rengi koyuymuş gibi geliyor. Yüz hatları yuvarlak deil ama çok keskin de değil. Kısaca güzel bi hatun bence=) Hani istese manken falan olabilir gibi:D

Başka varmı merak ettiğim diye düşünüyorum da diğer merak ettiklerimin bikaçını gördüm ztn. Sanırım bu kadar. Mimi isteyene paslayabilirim söyleyin yeter=))

Dipnot: blog için görsel malzeme bulamıyorum deli olacam. Yazıyı yazıyorsam bir saat fotoğraf aramakla geçiyor zamanım ama ı-ıh bulamıyorum. Öff.


9 yaz bişeyler sende:

babegazelle dedi ki...

fifty fifty diyelim uzun boy beyaz ten tamam ama saçlarım orjinal olarak kıvırcık blogda bikaç fotoda fönlü o yanılttı galiba orjinali koyu olsa da o zamanları ben bile hatırlamıyorum artık kendimi bildim bileli sarıya boyatırım :D

bide siminya minyon diil anacım 170miş boyu ;)

Toph dedi ki...

Atmışım yani baya baya:D siminyada uzun sayılırmış evet onu da bilemedik :D ben bırakıorm bu tahmin işlerini:D

babegazelle dedi ki...

yok ama yüz yuvarlak diil onu tutturmuşun:)

Toph dedi ki...

İtiraf ediyorum onu da yarım fotoğraftan çıkardım:D bi uzun boyu tutturmuşum sanki=))

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

aynen bende yazı bitio 40 saat resim ara:D
ama gene de koy bişey derim tophcum..
buarada salihande eklemiş hyrlı olsun :D:D

cesetizleri dedi ki...

kıvırcık haricinde doğru :)
bildiğin pırasayım :)
ay bayıldım ben bu işe valla :))

Toph dedi ki...

rigor mortis

bulsam eklicem eklemiş olmak için eklemek istemiorm=)
ayrıca sorma ya izleyicim az falan diorm her bir artışta heyecanlanıorm ama son artışı görünce garip oldum:D ama izleyici ayırmıorz hepsini seviorz efendim hehehe:D

cesetizleri

ayh hiç olmazsa seni biraz tutturmuşum:D genelde fırlama tipler kıvırcık saçlı olurlar da ondan öle şey etmiştim ben:D

...RiGoR MoRtiS... dedi ki...

izleyici veli nimetimizdir diyosun :D

Toph dedi ki...

aynen öyle :D