18 Nisan 2009 Cumartesi

Kim bilir?

Aylar önce bir gün çok eğlendiğim bi gece, biri geldi ve önce benimle dans etmeye başladı sonra da dudaklarıma yapıştı( ama bir öpüşme deildi yanlış anlaşılmasın yanaktan öper gibi). O gece birçok yerde karşılaştık o insanla.

Ertesi hafta aynı mekana gittiğimde orda çalışmaya başlamıştı. Artık ne zaman gitsem onu görüyordum. Tabi çalıştığı için o ilk karşılaştığımız gecede ki gibi sarhoş olmuyordu. Ama beni hatırlıyordu ve muhabbet ediyordu. Bu muhabbetlerimiz sırasında adını öğrendim, neden çalıştığını öğrendim falan. Kendisi başka bir ülkede yaşamak için para biriktiriyormuş o yüzden girmiş işe. O parayı biriktirincede işten çıktı ama aynı mekana gitmekten vazgeçmedi. Artık her hafta karşılaşır olduk. Kendisinin isim hafızası yok ben onun ismini bilsemde o benimkini bilmiyor. Zaten bende bi kere söyledim ismimi bir daha ne o sordu ne ben söyledim. Böylede garip bir durum.

Güzel bir insan ben beğeniyorum kendisini. Bir süre sonra o mekan haricinde heryerde karşılaşır olduk garip oldu. Kadere inanmam tesadüf desen bana göre herşeyin bi sebebi vardır garip tesadüflerin bile. En son onu gördüğümde gitmek istediği ülkeye gitmek üzereydi birkaç haftası falan kalmıştı gitmesine. Artık görmem bir daha iletişim kuramam diye düşünürken bugün yine gördüm. Normalde hiç gidip oturmadığım bi yerde sadece birası ucuz paramız yok diye gittiğimizde yoldan o geçti. Seslendim geldi yanımıza sarhoştu yine. Naber nasılsın da sonra deidm ne zamn gidiyorsun haftaya hafta sonu yokum bu son zamanlarım dedi. Nasıl iletişicez senle dedim feysbukunu verdi. Az öncede ekledim hatta. O daha eve dönmemiştir büyük ihtimal yarın falan görür kabul eder falan.

Ha şimdi bunu neden mi anlattım. Arkadaşlarım ne zaman onunla karşılaşsak geyiğine Toph'un sevgilisi geliyor, Toph sevgilisiyle konuşuyor falan diyordu. Tamam İzmir küçük yer ama böyle barda tanıştığım hiçkimseyle de bu kadar saçma sapan yerlerde karşılaşmamıştım. Bu kadar çok muhabbet etmemiştim (eddie hariç onunla tanışmayı konuşmayı ben çok istemiştim sonunda da zaten sadece arkadaş olabilidk). Ama bunun durumu farklıydı kader mi desem ne desem bilemiyorum. Bir insanla bu kadar çok karşı karşıya geliyorsam ki belki bir ay adını bile bilmiyordum bu işin içinde bi iş olmalı diye düşünüyor insan. Kim bilir sadece iyi arkadaş oluruz yada başka bişi ama garip bir durum. Ben pek sık böyle şeyler yaşamam. Bir başkası olsa belki benim yerimde daha farklı şeyler yaşanırdı ama bilemiyorum işte. Belki de saçma sapan düşünüyorum şu an. Bu kadar karşılaşmamız, sürekli tesadüfi karşılaşmalarımız bir anlam kazansın istiyorum belki de. Kim bilir? Ben zamanın bana getireceklerini beklemeye devam ediyorum. Bakalım sonu ne olacak. Hoş bunu diyorum da büyük ihtimal cumaya dönmemek üzere Türkiye'den gidiyor. Bir bok olacağıda yok öyle saçmalıyor da olabilir. Böyle birşey işte anlatmak paylaşmak istedim sadece.

0 yaz bişeyler sende: