3 Nisan 2009 Cuma

Çok canım çekti be!

Bugün hayatımda ilk defa tanımadığım birinden sigara istedim. (sarhoşken dans edilen mekanda istenilenler sayılmaz) Arabayı park ediyorum, otoparkçıda gel gel falan diyor. Neyse park ettim indim arabadan, canım nasıl sigara istiyor. Hani bıraktık ayağına yanımda da sigara yok, alamam da anneme yakalanırım korkusuyla. Koyver gitsin dedim kendi kendime o bana gel abla gel diyen otoparkçıdan istedim bi tane sigara.

- " pardon sigaranız var mı hiç. Aslında bıraktımda bir tane için almak istemedim, çok da canım çekti" (biraz daha kassam hayat hikayemi anlatacağım adama hahha. Adama ne açıklama yapıyorsun ebe gerzek istedin al ve git dimi?)
- "Var da benim sigaram kalitesiz be abla" (adam tabi şaşkınlık geçirdi sigara isteyince sen içermisin ki bundan demeye getiriyor.)

Hiç umrumda olmadı aldım. Kalitesiz dediği sigara da lark ki benim içmişliğim vardır yani. Kömür gibi resmen. Ama o an umrumda olmadı aldım bi de üstüne çakmak istedim yaktım içe içe gittim. Arkamdan bir garip baka kaldı amcam:D

Ben birşey daha anlatacaktım bugünle ilgili ama unuttum. Neyse bu sigara hikayesiyle idare ediverin. Bende bu arada annemden çaldığım sigarayı içeyim:D

0 yaz bişeyler sende: