2 Nisan 2009 Perşembe

Bunalım Kafası

Bu hafta hergün sabahın köründe kalkmak zorunda kaldım. O kadar zor kaldı ki anlatamam. Öğleden sonralarımı uyumamak için direnerek geçirdim. Akşam 7 gibide dayanamayıp sızdım hep.

Ben yaklaşık bir ay sonra işe başlıcam. O zaman ne bok yiyeceğim bilmiyorum. Ofiste mi sızıcam. Millet harıl harıl işini yaparken ben masa başında uyurum artık. Uf bu işte boktan bi iş zaten. Satış yapmadın mı para yok. Eşşekler gibi çalış didin ama satış yapamazsan para alamazsın. Nerden girdim ben bu işe bi bilsem.

Ömrümde de böyle bişey görmedim. Resmen işi istemediği belli edecek herşeyi söyledim. Kadın bi tutturdu sen bu işin okulunu okumuşsun mutlaka çalışmalısın da şöyle de böyle. En son şahsi işlerim var onları halletmeden başlayamam dedim ona rağmen kadın bana izin verdi tamam işlerini hallet bi ay sonra geldi. Hahahah yok böyle bişi. Beni işe alarak ne kazanacaksa artık.

Neyse bu iş muhabbetinden de sıkıldım. Daha işe başlamadan soğudum. Yok ya benden adam olmaz valla bak. Ne bu canım millet harıl harıl iş ararken ben buldum bide başlamadan nasıl gideceğim nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Bende işde çalışacak göt yok ben bunu anladım.

Öf yani çok bunaldım. Herşey bi rayına otursun artık. Bende ne istediğime bi karar versem. Açıköğretim sınavları var bu hafta sonu gram bişi bilmiyorum. Kapak açmadım. Sallayıp çıkacağım. Benim daha öncede bi açıköğretim deneyimim olmuştu. Yok yani ben yapamıyorum. İlla biri bana anlatacak dersi ben not tutacağım o notlara çalışacağım yoksa böyle al kitaptan oku gir sınava olayını yapamıyorum. Ama eşşek gibide yapmam lazım. Neyse bu sınavları böyle geçirelim de önümüzdekilere bakacağız artık:/

Bir dertliyim, bir dertliyim sorma gitsin yani. Buraya da bişey yazmak istemiyorum. Daha doğrusu böyle bayık şeyler yazmak istemiyorum. Ama ben kendim bayık olunca eğlenceli yazılarda çıkmıyor bünyeden. İdare ediver artık okuyucu.

2 yaz bişeyler sende:

antiparadiqma dedi ki...

yavrucum , bi silkelen..
senin gözlerinde yarım bakıyodur kesin paso uyku modunda..
bnde cok sewerim uyumayı o ayrı bi olay feci derecede bi ilişki var uykuyla aramızda ammaaaa velakinn seni şu bahar yorgunluğundan kurtarmak lazım..
şarjın bitmiş sankim Tophcuum :|

Toph dedi ki...

benim gözlerim hep yarım bakıyo ztn:D şimdi bu uyku modundan daha da düştü göz kapaklarım:D
uykuyla biz de çok fena sevişiyoruz bırakamıyoruz birbirimizi.
Valla bitti şarjım bir doldurmak lazım :D