5 Nisan 2009 Pazar




Başım çatlıyor. Alışkın değil tabi bünye haftanın 7 günü erken kalkmaya. Bu hafta resmen işkence gibi geçti. Tavuğa döndüm yarımda yatıp 7 de kalktım hep:/ Yarında erken kalkıcam, ondan sonraki günde öff.


Bu iş meselesi var ya hani işte onun için erken kalkıp şirkete gidicem yarın. Ama ben izinliyim nasıl mı? Burda açık açık yazmayacağım ama o beni işe almak isteyen kadınla konuşurken herşeyi açık açık söyledim. Ufak bir değişiklik olacak bende o yüzden kıyafet alamam dedim, alırsam bi hafta giyer sonra bir daha giyemem o yüzden almayacağım. Şu bana izin veridiğiniz bir aylık süreçte kıyafetimi sorun ederseniz gelmeyeyim ben dedim. Ama hatun o kadar istekli ki artık neyin isteğiyse bu ne çıkarı varsa, sorun değil kotla conversele gel ama yeter ki gel dedi.


İşte bundan sebep bende geçen hafta falan gittiğimde hep kotumu conversimi giyip gittim. Ama insan çok rahatsız oluyor. Topuklu ayakkabısını, takımını giyip gitmiş gayet şık hatunların arasında garip hissediyorum kendimi. Yarında yine aynı şey olacak. Neyse nası olsa çalışmaya başlamadım ben biraz takılıp bir bahane bulup kaçarım erkenden. Kendimi çok fazla kötü hissetmeye gerek yok. Bildiğin ezik gibi duruyorum. Ah be kadın ne hallere düşürdün beni. Para kazanıp kazanmayacağımda belli değil. Satış yaparsan para alıyorsun belli bir maaş da yok. Bakalım ne kadar dayanabileceğim.


Bu arada varsa bireysel emeklilik sözleşmesi satın almak isteyen bana gelsin hahaha. Para kazanayım biraz :P Üf şaka maka gece rüyalarıma giriyor bunalıyorum falan işe başlamadan sıkıntısı başladı iyi mi. Ayrıca şu perşembe günkü olayında sıkıntısı var üstümde ee tabi kolay değil. Neyse güzel olacak herşey eminim.

4 yaz bişeyler sende:

Onur dedi ki...

konuyla tamamen alakası da mimlendiniz efendim :D

ESTHER dedi ki...

sana kolay gelsin bebek! ama anlamadım neden böyle maaşsız fln uğraşıyosun ki...

Toph dedi ki...

satış olayını yapabilirsen güzel para kazanılıo bide kendi işim. kendi işimde çalışabilceğim başka iş yok krizden dolayı =) kimse işe almıo beni:D

antiparadiqma dedi ki...

of ust uste gelmiş bi mim de benden ama benimki ödül =)