1 Mart 2009 Pazar

Öpüşen Öpüşene!

İstanbul'daki hafta sonundan sonra İzmir'de de yine hareketli bir hafta sonu geçirdim. Aslında daha çok cuma gecesi fazlasıyla hareketliydi. Biraz da gereksiz bir hareket vardı.

Cuma günü deli gibi sarhoş oldum. Bir ara gözümü açtığımda arkadaşımla! öpüşüyordum. İki gay vardı yanımızda, yine gözümü açtığım diğer bir ara bu iki gayin arasında dans ediyordum. Ama görenler dans demeyebilirdi buna. Diğer bir yanda başka bi arkadaşım kendisine bir kız bulmuş onunla öpüşüyordu. Çok fena tozuttuk anlayacağınız. Bir ara kapıdaki eleman tıvalete gitmek için içeri girmiş, benim arkadaşla kızı öpüşürken görünce gidip onlara uslu durun burayı gay bara çevirmeyin demiş. Aslında bizi seviyorlar orda pek de karışmazlar ki, o geceden daha kötü gecelerimizde olmuştu. Tamam ben öyle dağıtmamıştım hiç ama olsun yinede karışmıyorlardı bize. Neyse sonra öğrendik ki asıl sorun bizde değilmişiz o kızmış. Onu pek sevmiyorlarmış. Sonra arkadaşın evine gittik hep beraber ve orda kaldık. Sabah da gözümü 10 da açtım. Başkasının evinde kalınca böyle oluyorum. Çok saçma kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe kalkıyorum. Eve gidip biraz dinlenip, uyumak istedim ki uyuyamadım, uyutmadılar hrrr.. Arkasından hayır diyemediğim için tekrar dışarı çıktım. Berbat bir haldeydim. Bir bira istedim ve ilk yudumda önceki geceden kalan alkoller tekrar kanımda dolanmaya başladı resmen ve bir anda sarhoş oldum. Ben dağıtmadan paşa paşa evime geri döndüm cumartesi gecesi. Ama bizimkiler yine biraz dağıtmışlar cuma gecesi kadar olmasada.

Kendimi rezil olmuş gibi hissetmem lazım aslında. Eskiden olsa öyle hissederdim ama artık hissetmiyorum niyeyse. Hissizleştim mi nedir. Cumartesi gecesi aynı mekana girdiğimizde kapıdakilere şöyle bir baktım acaba artık buraya giremezsiniz derler mi diye ama demediler. Hoş deselerde ben yine girerdim içerde adamım var hahaha. Şaka bi yana öyle deselerdi belki o zaman rezil olmuş gibi hissederdim. Böyle garip bir hafta sonunu daha geride bıraktım sayın okuyucu. Budur yani olayım. 24 yaşıma geldim hala sarhoş olup rezillik çıkarabilme kapasitesine sahibim.

Sonradan bir ekleme : Bu fotoğraftaki kadınada ayrıca bitiyorum. Özellikle onun fotoğrafını seçtim. Joss Stone seside güzel kendide. Ahh ahh!!

14 yaz bişeyler sende:

gribulut dedi ki...

alsancakta bardakiler sizmiydiniz :) vayy çok güldüm size :)

Toph dedi ki...

yok ya gribulut biz deilizdir. Bak yapma bana bunu şimdi rezil hissettim kendimi yeminle :D ciddi değilsin dimi :/

gribulut dedi ki...

yok şaka yaptım. ben bornovadaydım orda abartı yoktu :D

Toph dedi ki...

yapma bana böyle şakalar ya korkuyorum zaten. Hani gittiğim yerde aslında bir çok insanın bildiği ve gittiği hatta sevdiği bi yer kesin gören olmuştur diye içimden geçiriodm sen de böyle diyince yüreğime iniyordu valla :D

gribulut dedi ki...

ya sende ne olcak, görsem muhtemelen ulen ne güzel eğleniyorlar derdim olur biterdi :D

Toph dedi ki...

muhtemelen bende öle derdim ama işte insan kendini koyunca bi rezil hissetme durumu oluyor=)

quezovercoatl dedi ki...

etikten eser kalmamış. bu gençlik nereye gidiyor. cık cık cık...

Toph dedi ki...

aa öyle deme ya frigidus :/

quezovercoatl dedi ki...

bu duruma diycek başka birşey bulamıyorum. insan, kendisini insan yapan değerleri göz ardı ettiğinde insan olmaktan çıkar. arkadaşla öpüşmek, önüne gelenle öpüşmek, bunlar yanlış şeyler bana göre. bazı sınırlar aşılmamalı. aştığında da bazı değerleri yitirmeyi göze almış olursun.

Hayalbemol dedi ki...

Alkol kanda demini almışsa, gönül ferman dinlemez.

sake dedi ki...

oha yani. kimle öpüştüğüne ne karışıyor mekan çalışanları?
heteroseksüellere bişi demedikleri mekanlarda homoseksüel çiftlere diyorlar ya... tilt oluyorum. direkt ağızlarına sıçar bi daha da o mekana gitmem.
gay bara çevirmeyinmiş... bu kafanın dinci versiyonu da "gidin evinizde sevişin." sonra dincilere laf ediyorlar yobazlar diye. sen nesin beyinsiz! azıcık daha rahat bi yerde yetişmiş diye modern sanıyor kendini öküz yavrusu.

ha ayrıca, bence arkadaşınla öpüşmek falan garip şeyler değil. cinsel çekim bazı kişilerle bi miktar olabiliyor, karşılıklı constent varken eyleme dönüştürmek bence gayet mantıklı.

Toph dedi ki...

sake
bu olayın nedeni sonradan çıktı ortaya. yanımızda ki hatuna kıllarmış daha önce aynı mekanda çok olay çıkarmış asıl amaç onu dışarı atmakmış=) biraz bizede diş gösterdiler yani. Tabi o kapıdaki herifi sevmiorm hala o ayrı:D

ya o arkadaş mevzusuna gelince kendisi pek bi dengesiz bi insandır fazlasıyla rahatızdır. uğraşamam onunla:D ztn nerdeyse o olaydan beri görüşmedik ama bu olay yüzünden deil de kendi dengesizliğinden kaynaklı:D

sake dedi ki...

ya olsun. diğer hatuna ne kadar kıl olursa olsun gayet homofobik bi yerden vuruyor, ayrımcılık. bence gerekçesi noolursa olsun affedilemez.

Toph dedi ki...

tabi cnm orası öyle=)