5 Mart 2009 Perşembe


Süper Loto oynadınız mı?

Oynamadıysanız boşuna oynamayın, oynayanlar içinse üzgünüm. Fazla heveslenmeyin,bana çıkacak. Şimdiden planladım bile neler yapacığımı.

Az önce oynamaya gittiğimde önümde bir teyze vardı. Teyze aynen şöyle dedi yanında ki diğer kadına dönerek;
" Parayı almadan önce bir 10 gün psikiyatra götürün beni, öyle hemen alırsam o kadar parayı kafayı yerim" bana dönerek; "haksız mıyım kızım ama aa?"
Ne desem bilemedim. Teyzem herşeyi düşünmüş ona çıktı da bide parayı almadan psikolojik yardım alacakmış yoksa çıldırırmış.

Neyse benim yardıma ihtiyacım olmayacak. Kuruşa kuruşuna parayı ne yapacağımı düşündüm nerdeyse. Umut fakirin ekmek kapısı mı ne öyle bi söz var ya bizim ki de o hesap işte.

Ben genelde zaten canım sıkılınca loto tutunca o parayla ne yaparım diye oturup düşünürüm. Yani benim için farklı bi durum olmadı. Bir gün çıkacak ve ben o kafamdakileri yerine getireceğim. Umarım o gün bu gündür.

Bak burdan söz veriyorum. Aha buraya yazıyorum, çıksın tanıdığım bloggerlarada para verecem. Vermeyen dop olsun diyeceğim ama bi nevi öyleyiz zaten hahahha. Geyik bir yana bugün benimdir bu para boşa hayal kurmayın haydeee..

2 yaz bişeyler sende:

Blood.Roses. dedi ki...

wuhuu çok iddaalısın bebeyim görüşiciiz :P

Toph dedi ki...

1 saat sonra görüşürüz bebişim :P
tabi beni bulabilirseniz :D