11 Mart 2009 Çarşamba

Kendiyle sevişenler

Pink'in sober şarkısına çektiği klibi görmüşsünüzdür mutlaka. Kendiyle seviştiği bir sahne var çok dikkat çekici. Şimdi kimle konuşsam bu klip hakkında " abi çok şahane değil mi?" "kendinle sevişmekten daha güzel bişey var mı ya?" "kızım ben kendime aşığım zaten biliyorsun bir de öyle kendimle sevişebilsem süper olurdu, kimseye gerek kalmazdı" vs. diye bir sürü şey söylüyorlar.



Lan çevremdeki herkes mi narsist olur. Şu klipte gördüler ya. İçlerinde ki narsist ortaya çıktı. Herkesin kendiyle sevişesi geldi. Noluyorsunuz bil silkinin kendinize gelin be! Kızdırmayın beni.

Bence insanın kendiyle sevişmesi kada kötü birşey olamaz. Ya bi düşünsenize keşfedecek hiç bi nokta yok zaten biliyorsun. Yeni birşey yok ortada. Ya da yeni bile olmasa senden farklı birşey yok. Beğendeiğin yada beğenmediğin herşey tam karşında ve onunla sevişiyorsun.

Ben isterim ki dokununca benim bedenimden farklı birşey olsun orda. Bana kendimden farklı hissettirsin. Kendiyle sevişmek isteyenlere sesleniyorum, masturbasyon yapmaktan ne farkı var ki?

6 yaz bişeyler sende:

gribulut dedi ki...

hiç bir farkı yok tamamen masturbasyon, yaa işin gıcık tarafı karşı tarafıda düşünmek lazım mazallah bu pink şimdi böyle bir çığır açsa biz noluruz. :) hiç bizi düşünen yok :D

Toph dedi ki...

hahahha bende onu düşünmüştüm gribulut=) artık herkes sadece kendiyle sevişir hale gelirmiş falan hahha sıç :D

babegazelle dedi ki...

bana ilginç gelmedi kendimle sevişme fikri nedense yaw napıcam ne six pack var ne kaslı kollar ıı yok beğenmedim hahahahah

Toph dedi ki...

banada ilginç gelmio bende beğenmedim beğenenlerede inatla şaşırmaya devam ediyorum :D

sake dedi ki...

katılıyorum. çok sıkıcı lan... aynın.

ama ikizlerle sevişmek isterdim.

Toph dedi ki...

ben onun birazını yaptım gibi yani ikizler deildi ama iki kardeştiler:D sırayla asılmışlardı da sonu gelmedi hahaha:D