24 Mart 2009 Salı

Biraz Zaman..

Blogu çok boşladım bu ara. Ama o kadar çok şey oluyor ki fırsatım olmadı yazmaya. Ya da yalan söylemeceğim fırsatım oldu ama yazmak istemedim. Bazı şeyler var ki yazmayacağım da ama çok canımı yaktı.

Kendimde sevmediğim birşey varsa o da gereksiz şeyleri kafama takıp, bunlar yüzünden acı çekmek. Salaklık edip üzülüyorum hep. Bir kere değil iki kere değil her zaman böyle olan bişey bu ve ben her zaman aynı hatayı yapmaya devam ediyorum. Hata mı onu da bilmiyorum da içimden gelen birşeyle kafama takıp üstüne üzülüyorum. Hemde inanılmaz üzülüyorum. Şurda bile üstü kapalı bahsederken içimin acıdığını hissediyorum.

Bu gereksiz triplerimden kurtulmanın bir yolu olmalı. Ama ben bunca senedir bulamadım. Umarım bir gün bulucam. Yoksa her seferinde bu takıntılar yüzünden, acı çekmekle yaşanılmaz.

En kısa zamanda gereksiz yazılarımla, saçmalamalarımla geri döneceğim. Biraz zaman sadece kendimi toparlamak için.

Dipnot: Hoş aslında kimsede neden bişey yazmıyorsun, nerdesin demiyor. Sanki öyle söyleyen varmış da bu yazıyı yazıyormuşum gibi algılanmasın. Kendime not düşüyorum bu yazıyı yazmakla.

2 yaz bişeyler sende:

gribulut dedi ki...

boşvermek diye bişi var ama buda zamanla oluşuyor, eğitmen lazım kendini :)

Onur dedi ki...

olur öyle arada ben daha yeni toparlanıyorum geçer zaman resmen herşeyin ilacıymış bu yaşımda öğrendim ancak.

Hafta sonu pub'daydık biz içtik içtik dağıttık iyi geliyor gibi oluyor da eve gelince aynen kalınan yerden devam ediyor. Daha etkili bir çözüm keşfedersen hemen bilgilendir :D