27 Mart 2009 Cuma

Beni nasıl tavlarsın? (Mim).

Sevgili antiparadigma tarafından mimlenmişim. Tam zamanında gelen bi mim yazmak isteyipte yazamadığım bi zaman.

Mimin konusuna gelince, kalbinizi çalan eylemsel hareketler imiş. Aslında madde madde sıralayabilirim bunları ama, o maddeleri sıralarken kimi düşündüğüme göre değişir. Her kalbim çalındığında farklı bi harekete tav olmuştum. Hiç belli olmayan şeylere. Bir genelleme söz konusu olabilir mi diye düşünüyorum ama biraz zor. Bir düşünelim şimdi.

Şimdi kimse yok öyle birşey demesin biri dikkatinizi çektiğinde tipiyle çekiyordur. İster çirkin sevin ister güzel farket tipine bakarsınız. Bende öyleyim tipine bakarım, güzel-yakışıklı olması önemlidir ama bunun yanında bir spesifik özellik ararım sadece onda olan. Bu genelde bir mimik olur bir hareket olur hem güzel-yakışıklı hem de dediğim bu özellik varsa tamamdır. En başta dikkatimi çekmiştir. Artık bir süre onunla ilgileneceğimdir.

Fiziksel özellikleri bir kenara bıraktıktan sonra geçelim hareketlere düşüncelere falanlara filanlara. Neyse ilgimi ilk başta çekmeyi başaran kişiyle tanışmışsam bir şekilde konuşuyorsam falan kafaca uyuşmayı beklerim. Yanındayken kasmasın beni isterim kasıntı olmayayım kendim olayım, söylediklerimi anlama yetisine sahip olsun ve benim anladığım dilden konuşsun.

İlgiyi seven bir insanım ilgi gösterilmesinden hoşlandığım kadar da ilgi gösteririm. Ama dengesizlerden çok çekiyorum. Karşımdaki net olsun ya ilgisiz kalsın bana ya da ilgili. Bir gün dünyanın kendimi dünyanın en güzel insanı, en önemli insanı gibi hissettirirken, ertesi gün köpek boku gibi hissetirmezsin kendimi. Bi öyle bi böylelerden sıkıldım. Net ol, ya iste ya isteme ama yeter ki net ol. Parmağında oynatma aklımı bulandırma. (çünkü ben gerzek bi insan olarak böylelerine tutulurum aşık olurum sonra da üzülürüm kendime kızarım. saygımı yitiririm).

Süprizlerden hoşlanmam, kötü süprizlerden, benden bişey saklanmasın, güven duygum zedelenmesin isterim. Beni paranoyaklaştırma kötü bişey de olsa doğruyu söyle yeter. Çok severem herşeyi affedebilecek kadar büyük bir kalbim var evet.

Jestler herkesin ilgisini çeker, banada güzel jestlerle gelebilirsin tav olurum hemen yüzüm güler, gözlerimin içi parlar, dondurmayı aldırmayı başarmış beş yaşındaki çocuk gibi mutlu olurum.

Böyle şeyler geldi şimdilik aklıma daha fazla bilemedim ne desem. İlk başta sölediğim tip ve mimiklere örnek verecektim ama vazgeçtim, anlatamadım. Şu ana kadar hoşlandıklarımın hepsinde değişik şeyler olarak karşıma çıktı bunlar çünkü. Hadi küçük bi örnek vereyim tip olarak çok güzel sayılmayan eh fena değil kategorisinde olan birinin kemerli burnuna tapardım, bayılırdım. Evet kusur severim, kusursuzluktan hoşlanmam.

Sanırım yeterli olmuştur. Olmadıysa da elden bu geldi ancak. Şimdi birilerine paslamamız lazım değil mi bunları. Eğer mimlenmemişlerse, missipipi , lasombra , lolla , forsaken, fiktirella ' yı mimliyorum. Varsa mimi isteyen başka mimlerim efem..

6 yaz bişeyler sende:

Missipipi dedi ki...

mesajı aldım en kısa zamanda yazicim böbeem (:

antiparadiqma dedi ki...

canım ;)
tanımayı istediğim kişilere paslayınca bu mimi daha bi samimi oldu sanki ortalık ;)
kusuru sewmiosun ama
bu kusursuz olmuş ;)

Pilli-Cadi dedi ki...

anaa niye sürprizlerden hoslanmiyosun ki toph:)
her sürpriz kötü olmaz ben iyi sürprizlere ayilirim.

Toph dedi ki...

Missipipi mesajı aldın hala hareket yok ama:D
Nehirsel evet böyle güzel bi mim oldu bu samimi samimi=)

Pillicadı ufak tefek jestleri severim de büyük süprizlerden hoşlanam güzel de olsa:D alışkın deilim belkide ondandır:D

Adsız dedi ki...

:)

Toph dedi ki...

eva =)