24 Şubat 2009 Salı

Istanbul'dan Bildiriyorum

Hala istanbuldayim. Az once biletimi aldim, carsambaya bu kiz evinin yolunu tutar. Guzel b'r hafta sonu gecirdim. Kisaca ozet gecmek gerekirse; cuma gunu joker,dirty ve machine yaptiktan sonra eve sarhos bir vaziyette dondum. Gece guzeldi. Uzun zamandir goremedigim arkadaslarimdan birkacini gordum. Ogrendim ki geceleri taksimden karsiya gecmek o kadarda zor degilmis. Bana nedense zor gibi gozukurdu ama bi dolmusla karsidasin ve trafikte yok.

Cumartesi, yine uzun zamandir gormedigim, ozledigim bir arkadasim geldi eve. Onunla beraber biraz hasret giderip klasik bogusmalarimizi yaptiktan sonra, icip taksime attik kendimizi yine. Jokere gittik. Istanbul'da tanidigim kim varsa nerede ordaydi o gece. Iki masa arasinda gidip geldim surekli olarak. Klasik olarak her masada birkac tane nuri alco vardi. Nuri alco icmeyi seviyorum onu da ozlemisim. Oradan da babylona gectik. Malum parti var diye. Gecen sene ki partiyle alakasi yoktu. Oysa ki gecen sene eglenmestim. Bu senede eglendim ama o benim eglenmeyi istememden kaynakliydi. Bir kere gereksiz kalabalikti, iceri giremeyen arkadaslarimiz oldu. Iceri girenleri de zaman zaman kaybettim zaten. Bi ara sadece birilerini ariyordum o kalabalik icinde. Sikilip gecenin sonunu yine machinede getirdik. Aslinda babylona gitmesekte olurmus ama gitmis bulunduk iste. Sabaha karsi eve geldik yine.

Simdi sislideyim, yarin taksime inip bir bloggerla bulusucam birer kahve icip konusuruz diye dusunuyorum. Zira kendisini cumartesi gunu partide de gordum ama o da o kalabaligin icinde kaybolup gidenler oldu benim icin. Pek fazla konusma firsatimiz olamadi. Yarin telafi ederiz artik diye umuyorum.

Istanbul'a geldigimde gorusmeyi umdugum biri vardi ama bazi bahanelerle gorusemedik. Uzuldum, kim bilir bir daha ne zaman buraya gelirim. Neyse bu da benim istanbul maceramin buyuk bir kisminin ozeti. Belki eve donunce daha fazlasini yazarim belli olmaz. Simdilik hoscakal.

0 yaz bişeyler sende: