4 Şubat 2009 Çarşamba

Aaa Mim!

Sevgili Lollacım beni mimlemiş. Hemen bekletmeden soruları cevaplayayım dedim. İlginç bir mim olmuş bana göre neyse kısa kesip sorulara geçiyorum.

1. Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyordunuz... AKlınızdan neler geçiyor?

Allahım benim ne işim var burda sıçtık!! (yükseklik korkum var da )

2. Sıranız geldi ve uçak üçbin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz.

Bir kere en başta ben kendimi aşağı falan bırakamam abi ittiriver sen beni bi yoksa daha çok beklersiniz derim=)) neyse atladıktan sonrada "hassiktir lan kim ikna etti beni bunu yapmayaa öliciiim daha çok gencim beeen aaaaaaaaaaa" diye bağırabilirim=))) Hatta biri ikna ettiyse kesin o anda küfürü yer benden hahaha.

3. Güvenli bir biçimde yere indiniz.Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor.Eğitmen ne söylüyor.

Kızım sen gelme bir daha buralara deli misin kalpten gidiceksin hadi bakayım görmeyim seni buralarda diyor bence hahahhaa=))

Yükseklik korkusu olan benim gibi bir insandan anca bu kadar çıkıyor cevaplar efenim=) Gelelim kimleri mimleyeceğimize bir kere mim olayını çok seven sevgili ballerina witch, kelebenk, camilla, noir desir ve yazmak isterse elize'ye yolluyorum.Hadi bakalım sıra sizde efenim=))

1 yaz bişeyler sende:

LoLLa dedi ki...

mmmuuuccckkkkk
bebeeem msnim sapitti gene