15 Ocak 2009 Perşembe

Google Analytics Vol.1

Ben yapmazsam eksik kalırdı blogum=)

Tehdit : kimi tehdit edeceksin bakayım? bak sonra başına iş açmayasın dikkatli ol=))

Sıkıntı : Kelime anlamına mı bakmıştınız? Bak yemedim, yemedim, içmedim, üşenmedim tdk'dan sırf senin için anlamına baktım.

  • İşsizlik, tekdüzelik, bezginlik vb. sebeplerden doğan ruhsal yorgunluk, cefa, eziyet
  • Bir bozukluğun, karışıklığın sebep olduğu etkili ve sürekli yorgunluk, mihnet
  • Yokluk ve parasızlığın yol açtığı geçim darlığı
  • Bulunmama durumu
  • mecaz: Sorun, mesele, sendrom, problem
Umarım cevap verebilmişimdir=))

Orta yaşlı kadın örgüleri : Buna şaşırdım işte hem bu şekilde aratarak bloguma ulaşmışsın hemde sanki aradığın şey benim blogumda gibi bide 10 dakikaya yakın okumuşsun blogumu eh o da güzelmiş=))

Kız yurdu : Taze bitti valla be=))

gay sikiş hikayeleri : yani bunu yazsam mı yazmasam mı bilemedim tam ama neyse. Bunu google da aratan kişi eminim ki normal hayatında gayet homofobiktir gay gördümü laf atıp o gayleri hayatlarından bezdiriyodur. Genelde böyle oluyor çünkü ya da ben hep öyle denk geliyorum bilemeyeceğim. Aradığını bende bulamamış zaten hemen kaçıp gitmiş buralardan =))

Dışarı çıkmak için bahaneler : Ohooo bende sürüyle var gel sen şöyle kenara geç bakalım. Ben sana bütün hepsini anlatayım yeter ki sen dışarı çıkmak iste.

Derya baykal 22.aralık.2008 : Amanın kaçırmış programı içi içini yemiş acaba derya baykal neler yaptı yine diye gugıl amcaya sığınmış kaçırdıklarını yakalamak için=)))

Cesetizleri : Arkadaşım baya baya cesetizleri diye aratıp benim bloga geliosn ama inatlada dvm ediyorsun yani yanlış adres bak ben sana vereyim adresi de bir daha gelirsen doğru yere yönlendirmiş olalım seni buraya tıkla doğru adrese gidersin=))

intörn+blog : bu arkadaşta yeni yeni gelmeye başladı hepde aynı şekilde aratıp geliyor. Benim blog yeni ya daha heralde stajer olarak görüyor ondan=) Bi yerden sonra elbet stajerlikten terfi edeceğiz değil mi ama=))



2 yaz bişeyler sende:

siminya dedi ki...

şimdi sen cesetizleri yazdın ya o zatı muhterem daha çok sana gelecek, hep böyle oluyor :)

Toph dedi ki...

yandık desene hani cesetizlerinden ziyade pornografik aramalar daha çok olacak yani=))