26 Aralık 2008 Cuma

İyi Niyet Başa Bela.



İnsanları kırmaktan hoşlanmıyorum. Birşeyi yapmak istemiyorsam istemiyorum diye söyleyemiyorum. Çok salakça ama yapamıyorum kesinlikle. Daha çok bahaneler uyduruyorum.

"Ayh canım ya ben unutmuşum işte şöyle bişey vardı bak nolur kusura bakma" gibi bir bahane olabilir mesela.

Anlamaları lazım bazen insanların.Her çağırdığın yere gelmiyorsam, hep bir bahane buluyorsam, msnde konuşmuyorsam sen bişey yazdın diye kırmamak adına kısa cevaplar verip konuşmayı kısa tutuyorsam bunu yapmak istemiyorum demektir. Ama iyi bir insan olduğum için kırmak istemediğim için direk söyleyerek bunu yapmadan ima ederek orta yol bularak kırmadan halletmeye çalışıyorum.

Yani anlamıyorum biri bana böyle yapıyorsa ki daha birkaç hafta önce başıma geldi. Anlıyorum durumu ve sülük gibi yapışmıyorum kimseye rahat bırakıyorum gelip konuşmak isterse konuşuyorum.

Gece gece asabım bozuldu yani. Neymiş efendim msnde konuşmuyormuşum da engellenenler listesine giricekmişim de ne yapayım yani. Okuldan arkadaşımsın diye her online gördüğümde seni yazmak zorunda mıyım? Ya da yazdığına şu ana kadar cevap vermemek gibi bir kabalık mı yaptım? Hayır kendi şartlarıma göre gayette konuşuyorum bu ne alınganlık canım engelle o zaman bana ne söylüyorsun tehdit ediyorsun beni.

Güya sigara içmeyecektim. Sinirlendim yaktım bi tane aman bee!


4 yaz bişeyler sende:

Camilla dedi ki...

alıngan insanlarla beraber olmak cok zor bir sey yaw.

Toph dedi ki...

zor ki ne zor=) bende alınganımdır ama bu kdr da tehditvari şeyler yapmıyorum=)

sende olmasan kimse yorum yazmıcak:P

sake dedi ki...

bildiğin öküzmüş o ya...hiç takma derim.

Toph dedi ki...

sevdiğim biri ama evet biraz öküz sanırım=)