29 Aralık 2008 Pazartesi

Erişemiyorum



Erişemediğiniz insanlar oldu mu hiç? Tanımak istediğiniz ama bir türlü bir noktada konuşamadığınız insanlar. Başkalarından çok şeker bir insandır şöyle iyidir böyle iyidir diye duyduğunuz ama bir türlü iletişm kuramadığınız insanlar.


Ben obsesif bir insanım. Takarım çok fena. Birine taktım şimdi ama bir insanla iletişime geçme konusunda bu kadar başarısız olduğumu hatırlamıyorum. Aynı ortama gireriz konuşmaya çalışırsın konuşmaz, birşey sorarsın geçiştirir. Oysa ki tanımıyorsun beni nedir bu önyargı bir dinle bir konuş. İşin kötüsü de böyle tipler çeker beni. Zor ya, taktım ya, isterse sadece arkadaşım olsun ilerde bir şekilde erişmem lazım. Paranoyakta bi kişiliğim var üstüne üstlük. Kurarımda kurarım kafamda.

Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Şimdi online mesela ne yazsam diye yırtınyorum. Genelde bütün geceler aynı oluyor. Naber nasılsın hadi ben yatıyorum iyigecelerden ibaret konuşmalar. Nefret ediyorum bu huyumdan bi siktir et bi rahat bırak bi kasma tanımayıver ne var yani e be salak!

Yakında uykularım falanda kaçarsa şaşırmam. Ama ben ne yapıp edip erişirim kendimi biliyorum. Ha sonrada ben sallamam ama olsun=))


8 yaz bişeyler sende:

Camilla dedi ki...

aklına ne geliosa pat die basla be canm:)

Toph dedi ki...

başlıyorum da olmuyor. Gerisi gelmiyor=))

LoLLa dedi ki...

"Nefret ediyorum bu huyumdan bi siktir et bi rahat bırak bi kasma tanımayıver ne var yani e be salak!"
hayirrr camillaya uyma :)) delidir o gucludur o yapar :) eger hala ayniysa durum sakin onceligi alma birak o baslasin bak tecrube konusuo :) sayet baslamadıysa uzun sure gecmesine ragmen, nabiz yoklamasini iyi yap. baktimn tik yok sen bilin, ama eger tik varsa ufak ufak basla sen .)
tecrubeyle sabitte paylasayim dedim deneyimi :)

Toph dedi ki...

yok yok tık yok=) bu son yazılarımda bahsettiğim sevgilisi olan şahıs ümidi kestim ben ondan:D diğer adaylara yöneliyorum artık:P

sake dedi ki...

bana arkadaş olmak istediğim kişilerde çok olur o.
ama cinsel ilgi duyduklarımda pek olmaz nedense.

bence bikaç opsiyonun olması iyidir, tek kişiye yönelirsen onu fazla büyütüp heyecanlanıp saçmalayabilir ya da kitlenebilirsin.

Toph dedi ki...

sake
artık kendisine erişmek istemiorm. eriştim salak çıktı çünkü:D uğraşamam buda geçmişten bi yazı bak bunuda unutmuştum ben:D

sake dedi ki...

ahahaha maymun iştahlıymışsın cidden .D

Toph dedi ki...

maymun iştahlı deilim ya tipini beğendim ama içini beğenmedim napayım:D