22 Aralık 2008 Pazartesi

Bir Futbol Gecesi

Dün galatasaray beşiktaş maçını tamamen unutmuştum ki babam hatırlattı.Hemen link aramaya başladım ama nerdeee hepsi takılıyor. Kuzene dedim ya sen nerden izliyorsun diye.
"Kızım atla gel biz ligtvden yalnışlıkla maçı satın aldık sölemeyi unuttum ben sana koş ikinci yarıya yetişirsin" dedi.
O kadar yorgun olan ben kalktım üstümü değiştirdim. Koştura koştura gittim 50. dk da yetiştim maça. Tam o sırada delgado ikinci sarıdan kırmızı kart gördü =) derken bizim 3. gol geldi. Ayağım uğurlu geldi herhalde.
İlk yarının özetlerini izlediğim kadarıyla ve ikinci yarının da tamamını izlediğim kadarıyla iyi oynayan taraf galatasaraydı. Kim ne derse desin iki penaltıda haklıydı. Oturup maçın kritiğini yapmak istemiyorum. Aslında istiyorum da tam izlemedim ondan yapmayacağım=)) Ama Lincoln ve Baros ikilisi muhteşem. Arda desen zaten ayrı bi uçmuş durumda bjknin sol kanadını yıktı geçti valla. Nonda gördüğüm kadarıyla esli performansından uzakta ağır kalmakta ama yinede ona verilen görevi yerine getirmiş gibi gözüküyor. Temennimiz geçen sene ki haline geri dönmesi. Tabi onun işi de zor Baros gibi bi adam varken ona pek şans tanınmıyor.
Sonuç olarak keyifli bir maçtı bence. Hele benim gibi bir galatasarylıysanız değmeyin keyfinize durumu yaşamışsınızdır sizde=)) Bu takımı izlemek bana keyif veriyor. Acaba ikinci devre için ligtv mi alsam acaba hahaa.
Bu da böyle bir futbol postu olsun bakalım..

0 yaz bişeyler sende: